JaliKarjalainen1 John Stanford: Eliömaailman rappeutuminen ( kirja)

Monta sukupolvea menee

Jos halutaan sopeuttaa eläminen ilmastoon ihmisen vaikutukset, tarvitaan monta, monta sukupolvea.Ihmiset eivät ala syömään makkaroista vain kuoret. Jos ihminen syö vain kasviksia, voi tulla raudanpuutos ja kustannukset näkyvät silloin terveydenhoidossa. Kasviksissa on myös huonoja puolia. Ei ole semmosta ruokaa, joissa oisi ihmiselle vain hyviä puolia.Siksi pitää syödä monipuolisesti.Ihmiset eivät lopeta vielä moneen sukupolveen fossiilisia polttoaineita. Me tarvitsemme työtä ja tuloja. Yrityksiä tarvitaan luomaan hyvinvointia.Ihminen rakentaa ensin ison kännykän ja vasta sitten osaa rakentaa pikkusen. Siis ihminen ei osaa rakentaa suoraan pikkukännykkää.Ihminen ei osaa tehdä energiaa kuten ufomiehet,jos niitä on.Ihminen ei vielä osaa käyttää läpinäkyvää ainetta ja sen mahdollisuuksia.Jos esim ihminen lopettaisi lihan syönnin, niin eläimet eivät lopettaisi.Kasvit käyttävät auringon säteilystä vain 44%. Ihminen ei siis osaa käyttää auringon säteilystä kakkiea hyötyä, kun siihen ei kasvitkaan pysty. Ihminen kun ei ole tehnyt tai

keksinyt fotosynteesiä, vaikka yrittää tehdä keinotekoista fotosynteesiä. No solutasolla ihminen on kyllä edennyt tehdessään keinotekoisen solun ja geenin kait ja munuaisenTodennäköisesti geeniteknologialla ihmisellä tulee olemaan hyvät mahdollisuudet muuttaa tapoja ilmaston kanssa ystäväksi.Väestö kasvaa. Kiina ja Intia ja Afrikka haluaa hyvinvointiyhteiskuntia. Informaatio lisääntyy. Ihminen Luojan luonnos joutuu elämään omien syntiensä kanssa informaation, ravinnon , suojelun ja lisääntymisen avulla. Nämä neljä tolpaa kulkevat ihmisten mukana omien syntiensä kanssa.Joten pitäisi tehdä jonkinlainen parannus omien syntiensä kanssaeli elämisen muutos.Mutta se vie useita sukupolvia.

Teollisuus varmaan jatkaa toimintaa ilmaston kertomuksista huolimatta.Jos Suomessa aletaan vaatimaan ,että metsiä ei saa hakata tai lihaa syödä, teollisuus voi lähteä Suomesta ja työttömyys kasvaa jonnekin älyttömän suuriin lukemiin. Onhan metsäteollisuus siirtänyt tuotantoa ulkomaille. Teollisuuden oisi helppo siirtää tuotanto esim Venäjälle.Toivotaan, että ilmaston kertomukset eivät luo Suomen kauppoihin tyhjiä hyllyjä. Suuri työttömyys loisi levottomuuttakin.Kait Suomesta on siiretty elintarviketuotantoa Viroon, Baltian maihin, Venäjälle, vai onko.Parempi on mennä ilmaston kanssa rauhassa ja keksiä uusia innovaatioita ja luoda työtä ja toimeentuloa,työpaikkoja.

Voi googlata sanalla:Tutkijat nimesivät ympäristöä tuhoavat kasvikset.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Marssilaiset pienet vihreät miehet ovat valjastaneet fotosynteesin iholleen ja sitä vihreä väri. Mutta eihän se meille arjalaisille sovi vaihtaa väriä pelkän auringon takia.

Pekka Iiskonmaki

Suomen pitäisi näyttää esimerkkiä.

Mamujen ja matujen vastaanoton rajaaminen vain työperäiseen ja avioliiton kautta tuleviin.

Se on parasta ilmastopolitiikkaa.

Viro toimii tässä asiassa esimerkillisesti, vastuullisesti ja mallinna muille.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Euroopan komissio on käynnistänyt uusia julkisia kuulemisia.

Voit osallistua kuulemisiin Sinun äänesi Euroopassa -verkkosivustolla:

http://ec.europa.eu/yourvoice/consultations/index_...

HUOM! Tänään on viimeinen päivä ottaa osaa alla olevaan kuulemiseen, ks. alla:

https://ec.europa.eu/clima/consultations/strategy-...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset