JaliKarjalainen1 John Stanford: Eliömaailman rappeutuminen ( kirja)

Terrafamen liikevaihto nousi

Terrafamen liikevâihto 2018 oli yht.325,8 milj e. Vuonna 2017 liikevaihto oli 220 milj e. Nousua siis on ollut. Nikkelin hinta on nousussa vuoden 2019  alussa.

nikkeliä tuotettiin 2018 , 27377 tn ,sinkkiä 61608 tn, akkukemikaalitehas on tarkoitus saada toimimaan 2020.Markkinat Aasiassakin. Uraanintalteenoton luvan ratkaisee vallassa oleva hallitus. Hallitushan voi vaihtua 4 vuoden kuluttuakin. Vai käykö sillai, että Terrafamen odottelee uusia hallituksia, jos nyt tuleva hallitus ei annakaan lupaa. Vai??Poliittiset tilanteet tahtovat muuttua. Terrafamen pitää myös pyrkiä vähäisiin päästöihin, koska Kainuun kansa sitä yleisesti toivoo. Varmaan Kainuun väki toivoo, että Nuasjärvi pysyiši kunnossa. Terrafamen on syytä olla huolellinen ajatellen kaivosvesiä ja Nuasjärveä. Varmaan Terrafam pyrkiikin hyvään ympäristötulokseen. Meillä ei oiši kovin varaa sotkea vesiä ja ympäristöjä.

 

Lähde Satakunnan Kansa 21.2.2019

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Entä sitten? Perseelleen se Terrafamen tulos meni kuitenkin noin 6,2 miljoonaa: https://vuosikertomus2018.terrafame.fi/tilinpaatos...

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

En ole erityinen Terrafamen ihailija, mutta amerikkalaiset lähteet ennustavat nikkelin maailammarkkinahinnan nousevan 167% sähkäautojen lissäntyvän valmistuksen seurauksena.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no jos nikkelin hinta nousee 167%, niin Terrafamen arvostelijat joutuvat arvioimaan asioita. Noušuhân tarkoittâiši mahtavaa liikevâihtoa, kun nytkin liikevaihto oli kasvanut 100 milj vuodessa

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset