JaliKarjalainen1 John Stanford: Eliömaailman rappeutuminen ( kirja)

Diabetes--näin vältät sairauden

Kannattaa lukee netistä hyvä kertomus diabeteksestä. Asiantuntijat kertovat uusista havannoista. Kertomus netissä:Diabetes--näin vältät sairauden. Syyt diabeteksen syntyyn ovat ylipaino, lihavuus, huonot rasvat, stressi, uni,liikunnan puute, liikaa hiilihydraatteja, ei osata laihduttaa oikein. Elämäntavoissa tehtävä korjaus, ylensyöminen ja sokerit ,jne...Ihminen siis ite hankkii diabeteksen ja asioita kuljetetaan sukupolvista toiseen, geenit ei ole keksineet diabetesta, mutta ne kuljettavat asioita, kun ne ovat tulleet geenien tietoon. Jne. Elämisen kaavahan on geeni x ympäristö=tulos.Sokeria liian paljon ja rasvoja liian vähän. Pohjois-Karjalassa kait diabetes jyllää, vai?

 

Kirja Jason Fung  The Obesity Code

 

Pohjois--Karjalassa diabetestä sairastaa n. 17 000 ihmistä

 

You Tube videot:Jason Fung

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Kakkostyypin = aikuisiän diabetes on nykyisin yleinen elintapasairaus. Tosin tähän tautiin voi joskus sairastua hyvistä elintavoista huolimatta mikäli alttiutta on runsaasti. On huomattu että näitä aikuisiällä ilmeneviä diabetestyyppejä on useita. Elintapojemme johdosta nykyisin jopa lapset ja teinit saattavat sairaustua aikuistyypin diabetekseen - Usein syynä tähän on lihavuus. Kakkostyypin diabeteksessa elimistö on tulehdustilassa, ja tämä taas aiheuttaa monia sairauksia sekä vanhentaa elimistöä nopeutetussa tahdissa.

Ykköstyypin diabetes ei liity elintapoihin vaan se on autoimmuunisairaus, elimistö tuhoaa haiman insuliinia tuottavat solut - Ilmenee useimmiten jo lapsuudessa/nuoruudessa.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

No ,molekyylibiologi Elizabeth Blacburnin mukaan diabetes 1 tarkoittaisi, että se tuottaa huonosti insuliinia ja diabetes 2 taas hänen mukaan tarkoittaiši, että insuliinin tuotannossa on häiriö

Hänen kirjansa Pitkän ja Hyvän Elämän Biologia(kirjallisuus viitteitä lopussa aika paljon)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Eiköhän tuo laihduttaminen ole todellinen avain moneen elintasosairauteen. Sillä hoituvat silmiinpistävän usein verenpaineet, nivelvaivat, veren rasva-arvot, hormoonitasapainot ja myös tuo kakkostyypin diabetes.

Kysymys kuuluukin, miksi ihmiset eivät syö oikein ja liiku? Pitääkö kaikki hoitaa pillereillä joilla on sivuvaikutuksia?

Itselläni on paremman puutteessa menossa ns. keto-ruokavalio (keto-diet) yhdistettynä tietynlaiseen päivittäiseen paastoon tai oikeammin ruokarytmiin (16-8 intermittent fasting). Voiko helpompaa läskin poistamista enää olla? Laitoin nähtäväksi englanninkieliset nimikkeet jotta asiasta kiinnostuneet voivat tsekata googlettamalla eri lähteistä, minkälaisista terveysvaikutuksista on kyse. Se joka kertoo että kyse on huuhaasta, voi esittää blogissaan perusteet ja kuvan vatsastaan.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no jos vähentää kokonaan pois lisätyn sokerin ja vielä vähentää hiilareita, niin painot putoo, amerikkalainen tutkija sano" sokeri tâppaa"Jason Fung kyllä kertoo monessakin videossa näitä juttuja you tubessa , jotka liittyy diabetekseen. Kyse on heikoista insuleeneista kerätä sokeria lihaksiin, glukoosia

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset