JaliKarjalainen1 John Stanford: Eliömaailman rappeutuminen ( kirja)

Homoseksuaalisuus

Tietojen mukaan homo ja homoseksuaalisuus liittyykin epigeneettiseen perimiseen ympäristön kanssa. Geenejä säädellään jossain ympäristössä DNA:n ulkopuolelta. Epigeneettinen algomitri kertoo, että tuleeko pojasta homo vai ei. Jo 9 aluetta pojan perimässä kertoisi sen, tuleeko homo vai ei. FT Juhani E Lehto pohtii homoutta, ohjelma Tiedeykkönen:Homoseksuaalisuus luonnontieteiden näkökulmasta. Kirja Juhani E Lehto---Camilla Kovero:Homoseksuaalisuus tieteen näkökulmasta ja miesten kertomana. Eli siis homoutta ja homoseksuaalisuutta kannattaa pohtia tieteen näkökulmasta myös kristikunnankin. Luojahan hyväksyy, jos etsii vilpittömästi. Kristikunnankin pitäs etsiä sitä, mitä nyt tiedetään homoseksuaalista. Esim kasteasiassa näkee, että kristikunta ei pysty pohtimaan kastetta ilman pois menoa omista päätöksistä. Näin näyttäisi olevan homoasiassakin. Pitäisi vain etsiä tietoa. Tarkoittaisiko Pietari parannusta myös synnistäkin sillai, että ei sanottaisi väärää todistusta esim. homoista, kun hekin ovat kuitenkin lähimmäisiä ja ihmisiä. Paavalihan sano Ef.kirje luku 4, miten pitäisi puhua toiselle ihmiselle. Siellähän oisi neuvot puhumiseenkin.

 

Epigeneettinen alkomitri--Tohtori Tuck C Ngun, USA. Tutkimus

 

Epigenetic Algorithm Accurately Predicts Sexual Orientation...PhD Tuck C Ngun, University of California

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän ialybr kuva
Juhani Heiska

Kun tässäkin nyt tutkimus viittaa siihen, että homoseksuaalisuuden vertaaminen vasenkätisyyteen tai vaikka ihinväriin ontuu ja homoseksuaalisuuden aste vaihtelee elämän aikana, niin miten tämmösenkin saisi mukaan asialliseen keskusteluun?

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

On olemassa umpivasureita ja ja niitä, joille molemmat kädet käyvät. On olemassa umpiheteroita ja -homoja ja sitten niitä, joilla orientaatio on pysyvästi tai aalloittain liikkeessä. Tässä suhteessa ei ole mitään eroa.

Kyllä näitä ihmisen ominaisuuksia voi siis verrata. Jopa se, että molempiin on ilmeisesti geneettinen alttius, mutta lopullinen ilmeneminen on tulosta sikiöajan kehityksestä, on yhteistä. Yhteistä niille on myös surkea historia, jossa ominaisuutta ei ole hyväksytty ja yritetty väkivalloin kasvattaa ihmisestä pois.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Tunnen erään, joka käyttäytyy kuin nainen mutta hän on silti mies ja häntä kiinnostaa erisukupuolinen olento keskustelemaan.

Tuo blogisi täyttää sellaisen määritelmän kuten se hullu proffa aikoinaan, joka halusi mittailla ihmisten pääkallojen kokoa ja määritellä ÄO-määrää.

Ei kyllä mene läpi tuollainen hölmöys.

EDIT: Kuten @1. ehdotti, että vasenkätisyydestä. Vasenkätisyyttä kiellettiin kouluissa ja oli pakko käyttää oikeaa kättä. Suvussani kulkeva käden hermo-ongelma kulkee aina oikeassa kädessä, ei koskaan vasemmassa.

Viittomakieli kiellettiin oppituntien aikana, ulkona sai viittoa, jos ei ollut suoraa näkökontaktia välitunnin valvojaan.

Jos viittoi oppituntien aikana, niin sai raippaa viivottimesta.

Ei ollut kovin hauska blogi.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

nii mutta homous liittyy epigeneesin perimisen muutoksiin, säätelyyn jossain ympäristössä. Tätä Tuck C Ngun tarkottaa. Dna perimää säädellään ikäänkuin talon ulkopuolelta. Epigeneettinen periminen ei näykään DNA perimässä, mutta säätelee geenejä silti DNA:n perimässä. Tätä Ngun PhD tarkottaa käsittääkseni. Kirja Peter Portin:Ne geenit Ne geenit, kannattaa ensin lukea. Oohan elämisen kaava geeni x ympäristö= tulos. Eihän sitä voi jatkuvasti elää samoilla eväillä kun on ympäristö joka muuttuu, niin luonnossa kuin ihmisen sisäinen ympäristö. Kirja Elisabeth Blacburn---Epel:Pitkän ja Hyvän Elämän Biologia, tämäkin kirja kannatta lukee ensin, kirjastossa

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Hyppiihän sukukromosomien kärjissä geenitkin, y ja x-kromosomit ja kromosomin kekelläkin ja luo vaikeutta. Joku ihminen voi olla mies ja tuntee olevansa nainen ja siellä voi puuttua geeni, että ei olekaan peritty eli sry-geeni. Mies on ja miehen sukuelimet, mutta tuntee olevansa nainen ja sitten lääkäri voi korjata naiseksi jne.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

esim pojalle voi kehittyä tytön sukupuolirakenteita ja tytölle pojan jne.Jos siis sry alue siirtyy tai deletoituu y-kromosomin päästä x kromosomiin, niin pojalle tulee tytön sukupuolirakenteita ja tytölle pojan sukupuolirakenteita jne

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

jos googlaa sanalla vasenkätisyys, niin siellä on juttuja. Jotku kirjoittavat molemmilla käsillä myös. Sukukromosomit on eriasia

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Tuck C Ngun:The biological basis of human sexual orientation. Is there a role for epigenetics?

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

Luonnontieteistä en mitään ymmärrä, mutta tämä on mielestäni hyvä blogikirjoitus. Sen tarkoituksena on ymmärtääkseni korostaa, että niiden, jotka Raamatun kirjoituksiin vedoten vastustavat homoutta ja tuomitsevat Priden sekä Suomen ev.lut. kirkon osallistumisen siihen, on syytä tarkistaa kantojaan.

Jos homouden syntymiselle on luonnontieteellisiä selityksiä, kristillisyyden näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että Jumala on luonut homouden. Tällöin ei kenelläkään, eikä etenkään kenelläkään uskovalla, pitäisi olla oikeutta kieltää homoja elämästä vakiintuneessa parisuhteessa ja saamasta suhteelleen yhteiskunnan ja kirkon tunnustuksen.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Kyllä nämä homo ja homoseksuaalisuus ovat muutoksia ihmisessä. Joillakin puuttuu kromosomi, joillakin on geenivirheitä. Onhan joillakin kuusi sormee tai jopa 8 sormeekin yhdessä kädessä. Kääpiöihmisiä on ja valtavan pitkiä. Erilaisia muodonmuutoksia on. Leuka ja posket isoja tai pää jne. Vammaišia on ja sikiövaurioita jne.Joillakin on kädet lyhkäsiä tai jalat valtavan paksuja jne.Ei kait nämä Luojan syytä ole. Kaikki ovat ihmisiä, joita on syytä kunnioittaa.Ja joillakin on molemmat sukuelimet ja syntyy lapsia, niin että lääkäri ei saa selvää, mikä sukupuoli on, kun sukupuoli on sekasin syntyessä jne.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@10. Sinä korostat näitä asioita, mitkä ovat silmin nähtävissä. Sinä vaan et ymmärrä sitä, että mitä naisen vatsassa olevan sikiön kehityksessä tapahtuu.

Ensi alkuun ne ovat ihan samanlaisia kuten naiset ja miehet sukupuoleltaan ja vasta myöhemmin alkaa muodostua elimet. Mutta ikävä vaan on se, että päässä aivoissa asti alkaa muodostua se sukupuolisuuntautuneisuus, jolle ei voi mitään kun istuu väärässä ruumiissa. Jos olisi oikeassa ruumiissa, niin nussimisen kilometrilukemalle ei näy loppua.

Ei voi olla niin vaikeaa ymmärtää näinkin yksinkertainen asia.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no kyllä sikiön tilanteesta on paljonkin tietoa. Nyt on kyse PhD Ngunin epigeenisistä jutuista, kyllä minä sen tiedän, miten sikiö alkaa muodostumaan. Kehitysbiologia sen kertoo
Onhan paljon tietoja sikiönkehitysopistakin. Kirja Kehitysbiologia--Solusta Ykilöksi. Embryologia selvittää näitä sikiöjuttujakin. Nyt minä tarkastelen vain Ngunin tuloksia. En nyt hypi ensin sikiökehitykseen.Esim on myös sikiövaurioitakin jne.
Kehitysbiologiassa on juuri kertomuksia, miten sikiöt syntyy ja mitä virheitä niissä on jne...

Hannu Sariola:Kehitysbiologia----Solusta Yksilöksi(kirjastossa kirja)

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Sikiökehitys kertoo esim että jos ei peritä tiettyä geeni, niin hankaluuksia tulee sukupuolen kehityksessä jne.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

No ne sikiöt, jotka kuolivat omiin vaurioihin, heistä ei tullutkaan ihmisiä. Luoja tietää nämäkin sikiöt, että mikši niin kävi. Siis miten sikiövaurioon kuollut on Luojan kuva, kun ei kerennyt tulla ihmiseksi ja ei sitten olekaan ihminen olla Luojan kuva.Kristillisessä ajattelussa Luojan kuva on ihminen, joka pystyy elämään. Niin kait? Vai?.Oohan näissä soluissakin sähkövaraus, joka on solun sisässä 70 millivolttia negatiivisempi kuin solun ulkopuolella. Jne.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Siinäpä pohdittavaa: Jos tuohon kuvioon asettaa aktiivisen ja erehtymättömän toimijan ja suunnittelijan, ollaan jotensakin mahdottomassa tilanteessa loogisen selityksen suhteen. Jumalan käsittämättömyys selityksenä on tässä vain älyllistä epärehellisyyttä osoittava pakotie.

Jos taas taustalle olettaa evoluution "rationaalisena" järjestelmien kehittäjänä, jossa loppupeleissä ratkaisut määrää sattuma ja siitä seuraava karsinta elin- ja levittäytymiskelpoisiin ja näitä ominaisuuksia vailla oleviin, logiikka napsahtaa kuin nenä päähän - vaikka mekanismit, joilla tämä kehitys etenee, ovat Karjalaisen kuvauksenkin perusteella äärettömän kompleksisia.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no homous ja homoseksuaalisuus, ne on muutoksia ihmisellä. Onhan luonnossakin eläimiä, jotka ovat ensin uroita ja sama elukka muuttuu naaraaksi. Sillai Luojan luonto ihmeellinen. Kaloja on, läpinäkyviä kaloja, joissa ei verta. Tai sisilisko voi pudottaa hännän. No sitten on naaraita, jotka synnyttävät ilman uroksia . Jne.Lentokyvyttömiä lintuja on jne.Valailla on takaosassa ihon alla surkastuneet jalat jne.Eläimet muuttuvat, joku geenit jatkaa elukan rakentamista ja sitten tuleekin toinen geeni( tai geenit), joka pysäyttää rakentamisen, kun elukka pitää tehä toisella tavalla jne. Kirja Sean B Carroll Loputtomat kauniit muodot

Käyttäjän ialybr kuva
Juhani Heiska

Kun tuossa numerossa 15 vilahti tuo tunnettu ajatus "Jumalan käsittämättömyys selityksenä on tässä vain älyllistä epärehellisyyttä osoittava pakotie" niin eihän se Jumalantorjuntakaan mikään helppo tie ole. Esimerkikisi kaiken maailman yli-ihmiset ne tuollaisia virkkeitä latelee paetessaan sitä hiljaista ääntä, joka kuuluu mutta ei lopu ihmisen mielessä. Ei tieteilijätkään koskaan totuutta löydä, vain tiedemaailman itseäänkorjaavia teesejä. Tämmöstä tää.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

17.Niin no tiede etsii vain sitä, mikä voisi olla totuus jossain aiheessa jota yritetään selvittää. Tässä on nyt tämä aihe:Homoseksuaalisuus. Tätä homoseksuaalisuutta tässäkin blogissa koetetaan selvittää.On tietenkin kristittyjäkin tiedemiehiä olemassa ja minäkin kyllä osallistun kirkonkin messuihin. Nyt viimeksi olin Juhannuksen sunnuntaina messussa, ev.lut.Elämän kaava kuitenkin on geeni x ympäristö= tulos luonnossakin ja kyllä luonnossa näkee, että siellä on valtavasti muutoksia. Kyllä luonto osoittaa, että muutoksia syntyy eläimissä, kasveissa ja ihmisissä. Maankuoren laatatkin liikkuvat ja aikaa menee hitaasti pitkään. Homo ja homoseksuaalisuus on muutoksia ihmisissä.Luojan täytyy tietää esim geenivirheetkin ja muutokset ihmisissä.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

On kait näitä homoja eri kirkkokunnissa kristillistä uskoa tunnustavien joukossa. Hehän voisivat kertoa oman käsityksen, että ovatko he tahallaan homoja tai homoseksuaaleja. Vai sitten ihan vilpittömästi ovat homoja tai homoseksuaaleja, että heidän menoihin ei liitykään Paavalin roomalaiskirjeen luku 1 kun luvun lukee alusta loppuun ja varsinkin loppuosan. Hehän voisivat kertoa, että tuliko heistä tahallaan homoja. Sehän pitäs niiden ihmisten kertoa, miksi ovat homoja, eikä muiden alkaa esittää moraalivaatimuksia ensin.

Kristikunnan ja kirkkojen pitäisi katso, niitä joilla on homoasiat mukana elämässä, että ovatko he hankkineet homouden tahallaan, vai onko se tullut heidän elämään sillai, että he vâin voivat vilpittömsti sanoa, että homous asuu ja sitä he eivät ole tahallaan hankkineet, sillai, että alkavat tahallaan homoksi. Ja jos he elävät homouden kannssa, niin liittyykö siihen elämiseen mukana Paavalin roomalaiskirjeen luku 1 ja miten he elävät elämäänsä , jos kerran ei eletä tahallaan, niin sitten vilpittömästi eletään semmosenaan kun ollaan aidosti homo ihminen eikä tahallaan

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Näitä PhD Tuck C Ngun--tutkimuksia löytää kun googlaa sanalla:Tuck C Ngun---Google Scholar Citations.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Esim netissä on kuva, yksisilmäinen nainen ja mies ja eläin, siis ei ole kysymys nyt silmän loukkaantumisesta jne.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset