JaliKarjalainen1 John Stanford: Eliömaailman rappeutuminen ( kirja)

Kaikki blogit puheenaiheesta Periaatteet

KD ilmoittautui oppositiopuolueeksi vuosille 2019...2023

Eilisessä Ylen vaalitentissä vuorossa ollut Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah ilmoitti puolueensa jatkavan seuraavallakin eduskuntakaudella lainsäädäntötyötä oppositiosta käsin. Perinteiseen gender-ideologiaan sitoutuneena Essayah totesi  nimittäinkin translain uudistamisen olevan kd-puolueelle hallitus- ja kynnyskysymyksen - sukupuoli ei ole  hänen tietojensa mukaan ilmoitusasia.

 

Yksimielisyyden pakko ja suvaitsevaisuus

Nykyajan elämänmenoa seuratessa tuntuu usein siltä, että arvojen, periaatteiden ja uskollisuuden arvostus on yhteiskunnassa heikentynyt. Arvoista puhutaan esimerkiksi politiikassa paljon, mutta ne otetaan esille vasta sitten, kun joku kriisi tai ongelmatilanne tulee eteen. Hyvä esimerkki tästä on vanhusten hoitoa ja hoivaa koskeneet Esperi Care- ja Attendo-tapaukset.

Kirjoitus vapauden puolesta

Toisen maailmansodan jälkeinen aika oli sosiaali-insinöörien kulta-aikaa. Nämä järkiperäiseen suunnitteluun uskoneet asiantuntijat suunnittelivat meille hyvinvointivaltion. Sosiaalivakuutus ja kunnalliset hyvinvointipalvelut ovat tekninen ja monimutkainen kokonaisuus ja niiden suunnittelu on vaatinut valtavan määrän eri alojen tuntemusta.

Entinen keskustalainen

Luin, että Abdirahim Husu Hussein on eronnut Keskustasta. Tulin Puhenvuoroon katsomaan oliko hän ilmoittanut bloginsa lukijakunnalle mihin mennään, mutta näin ei vielä ole ja ymmärrän miksi. Varmasti nyt Husseinin ympärillä on melkoista kuhinaa. Sen tullaan näkemään mihin suuntaan Hussein nyt siirtyy.

Onko Stubb periaatteeton, laskelmoiva tuuliviiri?

Suomen tasavallan pääministeri Alexander Stubb totesi vuonna 2005, että "koti, uskonta ja isänmaa eivät ole hänen arvomaailmansa". http://suomenkuvalehti.fi/wp-content/uploads/sk/files/vanhat/library/attachments/SK_Mies0105_Stubb.pdf

Entä nyt Stubb? Hän vakuutti äskettäin pitämässään linjapuheessa, että koti, uskonto ja isänmaa ovat hänelle hyvin tärkeitä arvoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä